top of page

Osteopati

Osteopati er en manuell behandlingsform, som vil si at det i hovedsak er hendene som brukes som verktøy for å undersøke og behandle smerter og plager i muskel- skjelettsystemet. 

Osteopaten er opptatt av å ha en helhetlig tilnærming til dine plager, og vil derfor se på sammenhengen mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen din. 

På en førstegangskonsultasjon vil terapeuten kartlegge plagene gjennom en grundig samtale og undersøkelse. Man vil ofte oppleve at osteopaten undersøker hele kroppen, dette for å kunne se etter sammenhenger og på den måten finne årsaken til dine plager. Behandlingen består ofte av ulike teknikker som manipulasjon, mobilisering, triggerpunkter, bløtvevsbehandling, og tips og råd til hva du kan gjøre på egenhånd. 

 

Osteopati er en trygg og skånsom behandlingsform for pasienter i alle aldre

 

Vår osteopat Veronica, som er fra Hadeland, har flere års erfaring fra ulike klinikken i Oslo og har dermed opparbeidet seg bred erfaring innen muskel- og skjelettplager. Veronica har en toårig videreutdanning innen osteopatisk behandling av spedbarn, barn og gravide (les her for mer info). Hun har stor interesse for kvinnehelse og brenner ekstra for å hjelpe babyer til en god start på livet. Hun bruker mye tid på å oppdatere og utvikle seg som terapeut, spesielt innen dette feltet.

 

Funksjonell kropp er veldig glade at Veronica har vendt hjem til Hadeland og for å ha henne med på laget!

 

Osteopatbehandling barn
bottom of page