top of page

Naprapatbehandling

Type plager en naprapat kan hjelpe deg med:

Ryggsmerter

Idrettsskader

Hjelp med trening under/etter graviditet

Knesmerter

Plager under/etter graviditet

Hoftesmerter

Spenningshodepine

Vondt i legg

Nakkesmerter

Hjelp med øvelser og trening

Skuldersmerter

Fotplager

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i muskler og ledd. 

Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse. En naprapat starter med en grundig anamnese og undersøkelse for å finne årsaken til ditt problem. Videre jobber en naprapat manuelt med både triggerpunktsbehandling, mobilisering, manipulasjon, tøying, øvelser og treningsveiledning. Øvelser/trening er en viktig del slik at pasienten selv er delaktig i veien tilbake for å bli bra igjen og for å forsøke forebygge at plagene kommer tilbake. 

En naprapatbehandling starter med en grundig anamnese, undersøkelse og deretter legger man opp en behandling og et behandlingsforløp. I tillegg vil du få øvelser og evt treningsprogram til å gjøre på egenhand. 

 

I tillegg til de manuelle teknikkene tilbyr Funksjonell kropp trykkbølgebehandling og diagnostisk ultralyd. 

En naprapat jobber manuelt med hendene og bruker teknikker som massasje, tøy og triggerpunktsbehandling av musklene. Mobilisering og manipulasjon i ledd, og nervemobilisering. 

Hos Funksjonell kropp kan du i tillegg få nåler, dry needling, i triggerpunktene i muskulaturen, trykkbølgebehandling, skan lab og diagnostisk ultralyd. 

bottom of page