top of page

Om Funksjonell kropp

Klinikken

Funksjonell kropp startet opp på Harestua i Lunner kommune på Hadeland vinteren 2022. Klinikken ligger på bakkeplan inn mot Sagparken torg, i samme bygg som Rema 1000. 

Funksjonell kropp hjelper deg med dine muskel og leddplager ved hjelp av manuell behandling og trening. Vi tilbyr også trykkbølgebehandling og diagnostisk ultralyd. Typiske plager kan være; vondt i ryggen, vondt i nakken, skuldersmerter, vondt i kne, fotsmerter, idrettsskader. Bekkenplager eller andre muskulære- og leddplager under og etter et svangerskap er noe vi har god kompetanse på. Vår osteopat tilbyr også behandling av barn. 


Klinikken samarbeider med de fleste forsikringsselskaper.
Ønsker din bedrift naprapatbehandling eller trening på arbeidsplassen er dette også noe vi tilbyr. 

Naprapat Ingrid Løvbrøtte Fegri

Ingrid Løvbrøtte Fegri

Autorisert naprapat, MNNF

Pre- & Postnatal Coach

Personlig trener

E-post: ingrid@funksjonellkropp.no

Ingrid ble uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm januar 2015. Siden det har hun jobbet på ulike klinikker og drevet egen klinikk. Ingrid er fra Brandbu på Hadeland, og startet Funksjonell kropp på Harestua i 2022. 

Ingrid jobber med alle typer muskel- og leddplager. Hun har alltid hatt interesse for korsrygg og bekken, og særlig kvinnehelse med bekken- og bekkenbunnsplager under og etter graviditet. Her kan også ultralyd brukes for å se på aktivering av bekkenbunnen. Med bakgrunn som aktiv langrennsløper selv er også interessen for idrettsskader stor. 
Hun har tidligere jobbet med langrennsløpere og vært med som medisinsk ansvarlig for et fotballag.

Ingrid er engasjert og grundig, og opptatt av å finne årsaken til hvorfor du har vondt. Hun har stor interesse av å stadig lære mer, og leser seg stadig opp på ulike emner, men som nevnt har hun en ekstra interesse for kvinnehelse og idrettsskader. Hun er under utdanning av diagnostisk ultralyd.

Selv har Ingrid tre små barn og bruker fritiden på familie, trening og venner. 

Osteopat Veronica Vildmyren

Veronica Vildmyren

Autorisert osteopat, MNOF

E-post: veronica@funksjonellkropp.no

Veronica er utdannet Osteopat ved Norges Helsehøyskole. I tillegg har hun en toårig videreutdanning innen osteopatisk behandling av spedbarn, barn og gravide.   

 

Etter flere års praksis i ulike klinikker i Oslo, har hun opparbeidet seg bred erfaring innen muskel- og skjelettplager hos voksne og funksjonelle plager hos spedbarn. 

Hos Veronica er alle typer pasienter i alle aldre velkommen. Men hun har stor interesse for kvinnehelse og brenner ekstra for å hjelpe babyer til en god start på livet. Hun bruker mye tid på å oppdatere og utvikle seg som terapeut, spesielt innen dette feltet. 

Veronica har selv to små barn, og bruker mye av fritiden på familie, venner og trening. 

Fysioterapeut Hanne Waldersnes Hovind

Hanne Waldersnes Hovind

Autorisert fysioterapeut

 

Hanne ble uteksaminert fra HiOA (nå OsloMet) i 2014. Hun har jobbet mye med frisklivsarbeid, og har erfaring som fysioterapeut for både barn og voksne.

I tillegg er hun sertifisert gruppeinstruktør og kostholdsveileder fra NiH, og har over 10 års erfaring med å holde gruppetimer av forskjellig slag.

Hanne vil fra august 2023 ha gruppetimer på kveldstid hos Funksjonell kropp. 

bottom of page