top of page

Om Funksjonell kropp

Klinikken

Funksjonell kropp startet opp på Harestua i Lunner kommune vinteren 2022. Klinikken ligger på bakkeplan inn mot nye Sagparken torg, i samme bygg som Rema 1000. 

Funksjonell kropp hjelper deg med dine muskel og leddplager ved hjelp av manuell behandling og trening. Jeg tilbyr også trykkbølgebehandling og diagnostisk ultralyd. Typiske plager kan være; vondt i ryggen, vondt i nakken, skuldersmerter, vondt i kne, fotsmerter, idrettsskader. Bekkenplager eller andre muskulære- og leddplager under og etter svangerskap er også et felt jeg jobber med. 


Jeg samarbeider med de fleste forsikringsselskaper.
Ønsker din bedrift naprapatbehandling eller trening på arbeidsplassen er dette også noe jeg tilbyr. 

IMG_3546.jpg

Ingrid Løvbrøtte Fegri

Autorisert naprapat, MNNF

Pre- & Postnatal Coach

Personlig trener

E-post: ingrid@funksjonellkropp.no

Ingrid ble uteksaminert fra Naprapathögskolan i Stockholm januar 2015. Siden det har hun jobbet på klinikk og drevet egen klinikk. Ingrid er fra Brandbu på Hadeland, og har nå vendt hjem og starter opp på Harestua. 

Ingrid jobber med ulike typer muskel- og leddplager. Hun har alltid hatt interesse for korsrygg og bekken, og særlig kvinnehelse med bekken- og bekkenbunnsplager under og etter graviditet. Her kan også ultralyd brukes for å se på aktivering av bekkenbunnen. Med bakgrunn som aktiv langrennsløper selv er også interessen for idrettsskader stor. 
Hun har tidligere jobbet med langrennsløpere og vært med som medisinsk ansvarlig for et fotballag.

 

Ingrid er engasjert og grundig, og opptatt av å finne årsaken til hvorfor du har vondt. Hun har stor interesse av å stadig lære mer, og er under utdanning av diagnostisk ultralyd og leser seg stadig opp på bekkenbunnsplager og kvinnehelse generelt, og plager og tiltak rundt dette. 

20230605_191045.jpg

Hanne Waldersnes Hovind

Autorisert fysioterapeut

 

Hanne ble uteksaminert fra HiOA (nå OsloMet) i 2014. Hun har jobbet mye med frisklivsarbeid, og har erfaring som fysioterapeut for både barn og voksne.

I tillegg er hun sertifisert gruppeinstruktør og kostholdsveileder fra NiH, og har over 10 års erfaring med å holde gruppetimer av forskjellig slag.

Hanne vil fra august 2023 ha gruppetimer på kveldstid hos Funksjonell kropp. 

bottom of page