top of page

NYHET - MOR OG BARN TRENING PÅ GRAN


Vi starter opp med Mor og barn trening på Optimal treningssenter på Gran, og det allerede før sommeren. Det blir en kortere runde nå før sommerferien med fire treninger. Det vil være naprapat Ingrid som har disse treningene på Gran. Du trenger ikke være medlem hos Optimal treningssenter for å delta. Visste du at studier viser at trening både kan lindre og forebygge fødselsdepresjon? Dette er lavterskel og fokuset er å komme i gang igjen etter fødsel. Vil du være med?


Når: Mandager, 10. juni - 1. juli.

Klokkeslett: kl 10.15-11.15

Pris: kr 800 for fire ganger.

Maks antall deltagere: 6 stk

Sted: Optimal treningssenter på GranTreningen vil ha fokus på å trene opp igjen styrken i kroppen etter fødsel, med ekstra fokus på bekken og bekkenbunnstrening, mage og rygg. Målet er å trene opp igjen grunnleggende styrke og få en funksjonell kropp. Det anbefales at det har gått minst seks uker etter vaginal fødsel og åtte uker etter keisersnitt.Den lille kan selvfølgelig være med. Ta gjerne med noe han/hun kan ligge på og noen leker. Om du må ha amme-/flaskepause, bysse eller det blir litt gråt, så er det selvfølgelig helt greit.


Har du noen form for plager som har kommet under eller etter svangerskapet? Ta kontakt før oppstart. Det vil da være enklere å legge til rette underveis i treningen. Er du usikker, ta kontakt eller kontakt din jordmor/lege. Påmelding - ingrid@funksjonellkropp.no innen lørdag 8. juni.
  • Ingrid, autorisert naprapat

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page